Αποχή λόγω ΠΑΟΚ οι οπαδοί της Ξάνθης

Οι φίλοι του συλλόγου της Θράκης αντιδρούν στην απόφαση της διοίκησης να παραχωρήσει περισσότερα από 4.000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ.

Αποχή λόγω ΠΑΟΚ οι οπαδοί της Ξάνθης

Σε μικρή Τούμπα θα μετατραπεί το γήπεδο της Ξάνθης την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την τοπική ομάδα. Η διοίκηση του ακριτικού συλλόγου παραχώρησε στους Θεσσαλονικείς περισσότερα από 4.000 εισιτήρια γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της Ξάνθης.

Οι φίλοι του συλλόγου της Θράκης αντιδρούν στο γεγονός πως η ΠΑΕ παραχώρησε τόσο πολλά εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό ότι θα απέχουν από τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών της Ξάνθης αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος XanthiFans, μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση και ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή 31/3/2019, αποφάσισε γενική αποχή από όλους τους εναπομείναντες αγώνες, «κατανοώντας» την παραχώρηση της θύρας μας Α1, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην οικονομική κατάσταση της ομάδας και προτείνοντας επιπροσθέτως την παραχώρηση και των υπολοίπων θυρών εφεξής στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον το επιθυμεί.

Ζητούμε συγγνώμη από τους παίχτες για τις επερχόμενες απουσίες μας και ελπίζουμε στην κατανόησή τους.

ΑΟΞάρα μόνο στην Α1 και στον σύνδεσμο!».