«Ο Ολυμπιακός δίνει τα 2.500.000 € για τον Ζοσέ Σα»

Τι υποστηρίζουν στην Πορτογαλία για τον 26χρονο τερματοφύλακα και γιατί στην Πόρτο πιστεύουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στον Πειραιά.

«Ο Ολυμπιακός δίνει τα 2.500.000 € για τον Ζοσέ Σα»

Θέλει τον βασικό κορμό ο Ολυμπιακός και είναι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πλέον σημαντικό για τον 48χρονο προπονητή είναι να μείνει και Ζοσέ Σα στην ομάδα. Είναι ο τερματοφύλακας που εμπιστεύεται απόλυτα και τον θέλει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι δανεικός από την Πόρτο και είναι ένα θέμα αν ο Ολυμπιακός θα τον κρατήσει. Ο Ζοσέ Σα είναι πολύ σημαντικός για τον Πορτογάλο κόουτς και στο λιμάνι γνωρίζουν πως ο τερματοφύλακας είναι το «Α και το Ω» σε μία ομάδα.

Όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε προς παραμονή του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό και αυτό πιστεύουν και στην Πορτογαλία. Υπάρχει σχετικό δημοσίευμα της Record σύμφωνα με το οποίο ο 26χρονος τερματοφύλακας θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε τι λέει το ρεπορτάζ των Πορτογάλων για τον Ζοσέ Σα.

Η αίσθηση που έχουν οι Ίβηρες για την υπόθεση του 26χρονου γκολκίπερ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Πόρτο είναι πως ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον παίκτη. Στην Πόρτο θεωρούν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν την οψιόν αγοράς η οποία δεν είναι υψηλή. Στα 2,5 εκατ. ευρώ είναι η οψιόν και από τους «Δράκους» προκύπτει πως από τη στιγμή που ο παίκτης είναι βασικός στον Ολυμπιακό τότε θα πληρώσει τη ρήτρα και θα τον πάρει.

Δεν επιβεβαιώνουν για επαφές των δύο συλλόγων και όπως λένε χαρακτηριστικά στην Πορτογαλία για το θέμα «δεν υπάρχει λόγος να γίνουν επαφές, διότι το θέμα είναι να πληρωθούν τα 2,5 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα ανήκει του Ολυμπιακού».