Προπόνηση με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός

Άδειο είναι το προπονητικό κέντρο του Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναγκάζεται να κάνει προπόνηση με μόλις δέκα ποδοσφαιριστές.

Προπόνηση με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός

Στις προπονήσεις επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στους οποίους είχε δώσει ρεπό ο Πέδρο Μαρτίνς. Το Ρέντη έχει ερημώσει αυτές τις ημέρες λόγω των εθνικών ομάδων, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετούς διεθνείς παίκτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην προπόνηση της Δευτέρας, πρώτη μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Πορτογάλος κόουτς στο αθλητικό κέντρο βρίσκονταν μόλις δέκα ποδοσφαιριστές.

Με μόλις δέκα παίκτες έγινε η προπόνηση και γίνεται κατανοητό πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε. Τη Δευτέρα δεν προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού κάτι που είχε συμβεί τις προηγούμενες ημέρες. Ο 48χρονος κόουτς περιμένει τις επιστροφές των διεθνών έχοντας πάντα την αγωνία του να είναι όλοι υγιείς.

Μη ξεχνάμε πως το ερχόμενο σαββατοκύριακο επαναρχίζει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».