Ολυμπιακός: Αλήθειες και ψέματα για Πέδρο Σα

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος της Πορτιμονένσε που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, παίζει σε μία θέση που δεν «καίγεται» η ομάδα του Πειραιά. Περισσότερο «οκτάρι» θέλει παρά «εξάρι».

Ολυμπιακός: Αλήθειες και ψέματα για Πέδρο Σα

Ξαφνικά μπήκε στην ερυθρόλευκη ζωή ο Πέδρο Σα. Πρόκειται για έναν 25χρονο Πορτογάλο χαφ που παίζει στην Πορτιμονένσε, έχει ύψος 1.77μ, είναι δεξιοπόδαρος και φέτος έχει 26 συμμετοχές συνολικά.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους λοιπόν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» από την αγορά της Ιβηρικής. Πού είναι όμως η αλήθεια και πού το ψέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση;

Ο μάνατζερ του Πέδρο Σα ψάχνεται σε γενικές γραμμές. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τον Ολυμπιακό, τον έχει προτείνει – μεταξύ άλλων – και σε αγγλικές ομάδες. Πριν από περίπου δύο μήνες ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πορτιμονένσε έως το καλοκαίρι του 2023.

Ωστόσο, υπάρχει μία σοβαρή λεπτομέρεια για τον Σα. Στην Πορτιμονένσε έχει βγάλει περισσότερο ψωμί ως «κόφτης» και όχι ως «οκτάρι». Αυτομάτως η κουβέντα πάει στο αν είναι απαραίτητος ένας ποδοσφαιριστής σαν τον 25χρονο άσο του κλαμπ του Αλγκάρβε.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει περισσότερο «οκτάρι» παρά παίκτη τύπου Γκιγιέρμε. Με τον Βραζιλιάνο «σκύλο» έχει βρει την ησυχία του και έχοντας ως «μπακ απ» τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, το ψάξιμο πηγαίνει προς τον… αντι-Νάτχο. Ο Πέδρο Σα λοιπόν δεν είναι καθαρόαιμο «οκτάρι». Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να αποτελέσει μία «ρεζέρβα» πίσω από τον Γκιγιέρμε και ίσως τον Μπουχαλάκη…

Το αν θα ασχοληθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός μαζί του ή όχι, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν, καθώς αυτό που «καίει» την Πορτιμονένσε είναι να «τελειώσει» και μαθηματικά με την παραμονή της στην Primeira Liga της Πορτογαλίας.