Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού

Το νούμερο «1» ζητούμενο των Πειραιωτών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού προκειμένου η ομάδα να είναι πανίσχυρη τη νέα σεζόν.

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού

Το ενδιαφέρον για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει τελειώσει από πολύ νωρίς για τον Ολυμπιακό και ήδη γίνεται μεγάλη κουβέντα για τη νέα σεζόν. Ο προγραμματισμός και η ενίσχυση είναι αυτά που απασχολούν αρκετό κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, οι υποψήφιοι στόχοι και όλα αυτά που αρέσουν στον κόσμο.

Μπορεί να μοιάζει νωρίς για οτιδήποτε τέτοιο, αλλά στην ουσία δεν είναι, διότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει τον Ιούλιο τις επίσημες υποχρεώσεις του και στις 10 Ιουνίου την προετοιμασία. Προεργασία γίνεται για όλα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά χρόνο για να κάνουν τις κινήσεις που χρειάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς για τη θερινή μεταγραφική περίοδο είναι άλλος. Ο νούμερο «1» στόχος τους είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας. Αυτό θέλει ο Πορτογάλος και αυτό θέλει και η διοίκησης. Είναι το βασικό που έχει ζητήσει ο 48χρονος κόουτς, αλλά αυτής της άποψης είναι και η πειραϊκή ΠΑΕ.

Η διατήρηση του βασικού κορμού και της ομάδας που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι το νούμερο «1» ζητούμενο ενόψει του καλοκαιριού. Στον Ολυμπιακού ξέρουν πως αυτό έχει πολύ μεγάλες δυσκολίες. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σημαντικό μέρος της ποδοσφαιρικής αγοράς και από τη στιγμή που συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι θα ακολουθούν και όλους τους κανόνες της. Εκτός από τις αγορές, υπάρχουν και οι πωλήσεις και το «ερυθρόλευκο» ρόστερ έχει… χρυσάφι που θα απασχολήσει αρκετούς συλλόγους.

Ήδη απασχολεί αρκετούς συλλόγους και αναμένονται προτάσεις για βασικά στελέχη. Στον Πειραιά δεν έχουν σκοπό να πουν «ναι σε όλα» και εκείνο που θέλουν είναι την πλειοψηφία των σημαντικών ποδοσφαιριστών να την κρατήσουν στην ομάδα. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι, αλλά εξυπακούεται πως όποιος φύγει θα αντικατασταθεί.