Με Γκαρθία μέχρι το τέλος

Ο Καταλανός τεχνικός θα μείνει στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά για τα τέσσερα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Με Γκαρθία μέχρι το τέλος

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Ολυμπιακό μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη. Οι κουβέντες του ήταν ξεκάθαρες, αφού μίλησε για ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από την ομάδα. Εκείνο που είχε κάνει εντύπωση ήταν πως δεν είχε αναφερθεί καθόλου στον Όσκαρ Γκαρθία. Είπε βέβαια για «τρεις προπονητές που έφυγαν», χωρίς να ξεκαθαρίζει ποιος είναι ο τρίτος.

Το θέμα είναι πως πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο ως το τέλος της σεζόν. Ο Όσκαρ Γκαρθία θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Επειδή η προπονητολογία όπως ήταν λογικό είχε φουντώσει τις τελευταίες ώρες ξεκαθαρίστηκε επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ πως ο 44χρονος τεχνικός θα μείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ως το φινάλε της σεζόν.

Από αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς πως ο Καταλανός είναι τελειωμένος και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα έρθει άλλος προπονητής. Στην πλατεία Αλεξάνδρας, ωστόσο τόνιζαν ότι «μην θεωρηθεί τελειωμένος ο προπονητής». Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα. Πάντως, η τάση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να βγάλει τη σεζόν και «σταδιακά θα δούμε τι θα συμβεί», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι». Έτσι όπως ακούγονται όλα αυτά μοιάζουν σαν να έχουμε ανατροπή του σκηνικού. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, όμως, οι πιθανότητες παραμονής είναι ελάχιστες. Ο Καταλανός τεχνικός πιο πολύ σαν τελειωμένος μοιάζει αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σταδιακά θα έχει γίνει το ξεκαθάρισμα…