Ο Φορτούνης και οι Πιάνιτς, Μόντριτς, Τσαλχάνογλου

Μεγάλο αφιέρωμα στα σπουδαιότερα «δεκάρια» της Ευρώπης με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Ο Φορτούνης και οι Πιάνιτς, Μόντριτς, Τσαλχάνογλου

Είναι σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό και ο ποδοσφαιριστής που τη φετινή σεζόν έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Κάνει μία εξαιρετική χρονιά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και αποδεικνύεται κεφάλαιο και για την εθνική ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη της Ελλάδας επί της του Λιχτενστάιν και μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη.

Η ιστοσελίδα sportnews.eu με αφορμή τα πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2020 κάνει αναφορά στα «δεκάρια» που ξεχωρίζουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε περίοπτη θέση βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο αφιέρωμα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι της Ελλάδας στο Λιχτενστάιν.

Το όνομα του Φορτούνη φιγουράρει ανάμεσα σε σπουδαίους μεσοεπιθετικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Ιταλός Μπερνανρντέσκι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Τούρκος Τσαλχάνογλου, ο οποίος είναι μόλις 25 ετών και διαπρέπει με τη φανέλα της Μίλαν, ενώ δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από ένα τέτοιο θέμα και ο Κροάτης, Λούκα Μόντριτς. Ο Βόσνιος Μίραλεμ Πιάνιτς επίσης έχει πάρει στις πλάτες του τη Βοσνία και θα βρεθεί αντίπαλος με τον Φορτούνη την Τρίτη το βράδυ.

«Όλοι είναι ποδοσφαιριστές με σπουδαίο ταλέντο, αλλά οι Μπάτζιο, Τζόλα, Ροναλντίνιο. Τότι, Μπόμπαν, Ντελ Πιέρο, Ρούνεϊ και Ζιντάν ήταν από άλλον πλανήτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο αφιέρωμα.