Ο Κούτρης, τέσσερις ομάδες και 11 εκατομμύρια ευρώ

Το δημοσίευμα που φέρνει προτάσεις και πολλά ευρώ στον Ολυμπιακό

Ο Κούτρης, τέσσερις ομάδες και 11 εκατομμύρια ευρώ

Τον παρακολουθούν εδώ και καιρό, το ίδιο έκαναν και στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο το Λιχτεστάιν. Ο Λονάρντο Κούτρης έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο ομάδων στην Ευρώπη και όπως αναφέρει δημοσίευμα του teamatalk τέσσερις Βρετανικοί σύλλογοι ετοιμάζουν την κίνησή τους.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τον αμυντικό του Ολυμπιακού τσέκαραν για ακόμα μια φορά η Έβερτον, η Νιουκάστλ, η Λέστερ και η Γουέστ Χαμ. Θα το κάνουν και αύριο το βράδυ στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο τη Βοσνία.

Άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν αμυντικό που κοστίζει δέκα εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτό είναι ξεκάθαρο καθώς τον Ιανουάριο, η Τζένοα προσπάθησε να τον αποκτήσει δίνοντας πέντε εκατομμύρια λίρες αλλά ήταν πολύ λίγα μπροστά στα διπλά λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακό.

Το teamtalk κάνει λόγος για πλήθος συλλόγων από ολόκληρη την Ευρώπη, που παρακολουθούν την εξέλιξή του και θεωρεί δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα είναι πολλές οι ομάδες που θα κινηθούν για την απόκτησή του.