Εκτός ομάδας Σεμπά και Οφόε- Ποιοι ακολουθούν...

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ και ο Βέλγος χαφ δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία για τα παιχνίδια που μένουν μέχρι το φινάλε.

Εκτός ομάδας Σεμπά και Οφόε- Ποιοι ακολουθούν...

Το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του ότι κάποιοι θα φύγουν και θα συνεχίσουν τις διακοπές τους. Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες και ήδη έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα που τέθηκαν εκτός ομάδας. Σεμπά και Οτζίτζα δεν υπολογίζονται για τα τέσσερα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ και ο Βέλγος είναι εκτός ομάδας και δεν είναι οι μοναδικοί. Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε πως ο Σεμπά πληρώνει πειθαρχικά παραπτώματα, αλλά και την κακή του αγωνιστική κατάσταση σε όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε πως στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους όταν είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο είχε φύγει από το γήπεδο. Την παραμονή εκείνου του αγώνα είχε πάει στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σεμπά μία ημέρα μετά υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

Τον Οτζίτζα από την άλλη τον πίστεψαν πολύ στο Λιμάνι και το καλοκαίρι έγινε μεγάλη προσπάθεια για να έρθει στην ομάδα. Εξίσου μεγαλύτερη έγινε τον Ιανουάριο για να μείνει και η απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή ήταν κάτι που είχε χαροποιήσει τον Βέλγο μέσο. Δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκεια του για τον Έλληνα τεχνικό και για τις προπονήσεις που έκανε. Στον Ολυμπιακό θεώρησαν πως η εικόνα του θα άλλαζε χωρίς τον Λεμονή και με τον Γκαρθία στην τεχνική ηγεσία. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο τρόπος που αγωνιζόταν έβγαζε μία εικόνα προκλητική. Μοιραία ήρθε και το τέλος του από την ομάδα του Πειραιά.

Οι εκκαθαρίσεις του ρόστερ θα συνεχιστούν και δεν θα περιοριστούν μόνο σε Σεμπά και Οτζίτζα. Είναι κι άλλοι παίκτες που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Μάρκο Μάριν δεν θα πρέπει να αισθάνεται πολύ άνετα, αφού και εκείνος είχε εκφραστεί στο παρελθόν κατά προπονητών. Δεδομένη δυσαρέσκεια υπάρχει για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και την απόδοση του στα περισσότερα παιχνίδια. Καλό θα είναι να περιμένουμε, βέβαια τις οριστικές αποφάσεις από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όμως, τα λόγια άρχισαν να γίνονται πράξη.