Τι γίνεται με τον Μιράντα στον Ολυμπιακό

Το μέλλον του Πορτογάλου στόπερ στην ομάδα του Πειραιά και η οψιόν αγοράς από τη Γουλβς.

Τι γίνεται με τον Μιράντα στον Ολυμπιακό

Το περασμένο καλοκαίρι με τις ευλογίες του Ζόρζε Μέντες και τη συγκατάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ροντερίκ Μιράντα. Ο Πορτογάλος στόπερ έπιασε λιμάνι με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προέβλεπε οψιόν αγοράς, την οποία αν θέλει ενεργοποιεί ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στους Πειραιώτες.

Για τον 27χρονο αμυντικό υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Birmigham Mail» σύμφωνα με το οποίο ο Μιράντα το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Γουλβς, στην οποία ανήκει. Οι Άγγλοι αναφέρουν επίσης ότι οι «λύκοι» αναζητούν ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσουν τον Μιράντα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή κι έτσι είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Μιράντα τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει τρεις ασίστ. Η θητεία του στον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του υπήρξε δυσαρέσκεια και φημολογία πως θα αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους». Ο Μαρτίνς στήριξε τον παίκτη του έδωσε παιχνίδια, αλλά είναι αλήθεια πως δεν έπεισε με την παρουσία του.