Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Μπράγκα για Χασάν

Τι ζήτησε η ομάδα του Πειραιά από τους Πορτογάλους, γιατί είναι αρνητικοί και η προσπάθεια να μειωθεί η ρήτρα αγοράς.

Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Μπράγκα για Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν είναι μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο δανεισμός του Αιγύπτιου από την Μπράγκα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και η οψιόν αγοράς που έχει μπει είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Είναι ένα σοβαρό θέμα τι θα γίνει και αν θα μείνει ο παίκτης στο μεγάλο λιμάνι. Εδώ και λίγη ώρα η ηλεκτρονική έκδοση της Abola φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη κρούση στη Μπράγκα για να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους στην κουβέντα που έχει γίνει με την πορτογαλική ομάδα ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Χασάν γι’ ακόμα ένα χρόνο με τη μορφή του δανεισμού. Οι Πορτογάλοι, ωστόσο δεν φαίνονται να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν δανεικό τον Χασάν γι’ ακόμα ένα χρόνο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ οι Ίβηρες αναφέρουν πως στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο να μειωθεί η ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Χασάν θα πρέπει να πληρώσει 4 εκατ. ευρώ και διαπραγματεύεται να κατεβάσει το ποσό. Αυτό είναι απίθανο να συμβεί, διότι το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκει στη Ρίο Άβε. Πάντως στον Ολυμπιακό κινούνται για τον Χασάν, αλλά το θέμα δεν είναι εύκολο όπως φαίνεται και θέλει το χρόνο του.