Ο ΠΑΟΚ... μετακομίζει στην Ξάνθη - Πόσα εισιτήρια πήραν οι «ασπρόμαυροι»

Συστάσεις στους κατόχους διαρκείας της Ξάνθης να μπουν από άλλες θύρες, ώστε να μην προκύψει θέμα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στα Πηγάδια για το ματς της Κυριακής (31/3).

Ο ΠΑΟΚ... μετακομίζει στην Ξάνθη - Πόσα εισιτήρια πήραν οι «ασπρόμαυροι»

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (22/3) η σύσκεψη ασφαλείας για τα μέτρα τάξης του αγώνα Ξάνθη-ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 31/3 στις 19:00 στην ακριτική πόλη.

Το «παρών» έδωσαν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων καθώς και της αστυνομίας και συμφωνήθηκε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να λάβει για τις ανάγκες των οπαδών της 4.600 εισιτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εισιτήρια στο πέταλο θα κοστίζουν 20 ευρώ και 25 στην κερκίδα δίπλα στο πέταλο και απέναντι από τα επίσημα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων ενώ η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει:

«Ένόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ, την Κυριακή 31/03/2019, ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΘΥΡΑΣ Α1 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη ΘΥΡΑ Α και της ΘΥΡΑΣ Β1 από τη ΘΥΡΑ Γ.

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/03/2019, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων του αγώνα με πρωταρχικό στόχο και σκοπό την ασφάλεια των φιλάθλων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ζητούμε συγνώμη για την «αναστάτωση» των φιλάθλων μας, και ελπίζουμε στην κατανόησή τους».