Τι ισχύει για Πόνσε και Ολυμπιακό

Οι πληροφορίες από την Ιταλία, η υψηλή οψιόν αγοράς και το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων ομάδων για τον επιθετικό της Ρόμα.

Τι ισχύει για Πόνσε και Ολυμπιακό

Στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ αναφέρεται ότι η Ένωση κάνει μια προσπάθεια για να κρατήσει τον Εζεκιέλ Πόνσε και πως ο Αργεντινός είναι θετικός. Υπάρχει όμως μια «τρελή» οψιόν αγοράς (λέγεται ότι είναι στα 6 εκατ. ευρώ) που δεν πρόκειται να καλύψει η ΑΕΚ και ήδη ψάχνεται να τον ξαναπάρει δανεικό. Κάπου εκεί λοιπόν αρχίζει το... μπλέξιμο από Ρώμη μεριά.

Ο παίκτης που ανήκει στη Ρόμα εμφανίζεται να ενδιαφέρει και άλλη μία ελληνική ομάδα. Αυτό αναφέρουν στην Ιταλία. Δεν την κατονομάζει όμως. Αναπόφευκτα το μυαλό μας πάει είτε στον Ολυμπιακό είτε στον ΠΑΟΚ, τις δύο ομάδες δηλαδή που θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Πόνσε. Πού βρίσκεται όμως η αλήθεια και πού το ψέμα; Γενικώς, οι Ιταλοί φημίζονται για τα... παραμύθια τους.

Σίγουρα ο Αργεντινός είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και αρκετών ξένων ομάδων με την πολύ καλή χρονιά που διανύει φέτος στην ΑΕΚ. Αφήστε δε που η Ρόμα σκέφτεται να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο «Ολίμπικο»!

Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική Έντυπη Εκδοση