Ολυμπιακός: Μετά τον Βέλεθ, σενάριο και για Βαλεριάνο

Περιζήτητος ο Έλληνας αμυντικός που φέρεται να βρίσκεται στην ατζέντα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Μετά τον Βέλεθ, σενάριο και για Βαλεριάνο

Για τον Βέλεθ του Άρη, ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη μια πρώτη συζήτηση, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τη Θεσσαλονίκη.

Είναι από τους στόπερ που έχουν ξεχρίσει και αν λάβουμε υπόψη τις πληροφορίες που έρχονται από τα... πέριξ του Χαριλάου, τότε έχει γίνει ήδη το πρώτο βήμα για να κατηφορίσει στον Πειραιά.

Το θέμα, όμως, είναι ότι στο λιμάνι δεν εξετάζουν μόνο τον Βέλεθ. Και το λέμε αυτό, γιατί την Πέμπτη (21/3) προέκυψε και ένα σενάριο που θέλει τον Γιώργο Βαλεριάνο να βρίσκεται στην ατζέντα τόσο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού!

Ο 27χρονος πλέον Βαλεριάνος, που έφυγε πριν 7 χρόνια από το λιμάνι και αποτελεί «προϊόν» της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, είναι αριστεροπόδαρος μπακς και ο Σάββας Παντελίδης τον χρησιμοποιεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μια χαρά τα πάει πάντως το τελευταίαο διάστημα, έχοντας, μεταξύ άλλων, κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα για τα ματς με το Λίχτενσταϊν και Βοσνία.

Για τον Βέλεθ υπάρχει έντονη κινητικότητα, ενώ για τον Βαλεριάνο υπάρχουν εγκωμιαστικά από «ερυθρόλευκους» για τα όσα έχει δείξει το τελευταίο δίμηνο με την φανέλα του Άρη, ο οποίος από την πλευρά του φέρεται να θέλει να τον κρατήσει. Ως εκεί όμως...

Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική Έντυπη Έκδοση