ΠΑΣ Γιάννινα: Ερωτηματικά οι Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι ενόψει Λεβαδειακού

Δύο σημαντικοί παίκτες για τους Ηπειρώτες κρίνονται προς το παρόν αμφίβολοι για τον «τελικό» της Λιβαδειάς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ερωτηματικά οι Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι ενόψει Λεβαδειακού

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον «τελικό» της Λιβαδειάς κόντρα στον Λεβαδειακό (30/3, 17:15) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Προς το παρόν, οι Σάντι Κρίζμαν και Λάσα Σεργκελασβίλι κρίνονται αμφίβολοι για την αναμέτρηση, ενώ την Πέμπτη (21/3) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, όντες υγιείς, μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τους Ηπειρώτες και ο Γιάννης Πετράκης θέλει να τεθούν στην διάθεσή του.

Από εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάστασή τους. Προς το παρόν υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τουλάχιστον θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την αναμέτρηση στη Λιβαδειά.

Από εκεί και πέρα, και ο Βιδάλ ακολούθησε ατομικό, ενώ ο τραυματίας Σιόντης ήταν απών. Από την προπόνηση της Πέμπτης (21/3) απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Νεόφυτος Μιχαήλ, Λίλα και Ευαγγέλου.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας με έμφαση στην τελική προσπάθεια και ολοκληρώθηκε οικογενειακό διπλό.