«Πόρτα» Βασιλειάδη στη SuperLeague για την αναδιάρθρωση- «Είναι όλα αποφασισμένα»

Μπορεί η Super League μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα (21/3) το απόγευμα να αποφάσισε ότι θα συναντηθεί με τον υφυπουργό αθλητισμού για το θέμα της αναδιάρθρωσης, ωστόσο όπως φαίνεται το αίτημά της δεν θα γίνει αποδεκτό.

«Πόρτα» Βασιλειάδη στη SuperLeague για την αναδιάρθρωση- «Είναι όλα αποφασισμένα»

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το fosonline.gr το διοικητικό συμβούλιο που ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα δεν λήφθηκε καμιά απόφαση για το θέμα της αναδιάρθρωσης, μόνο αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στη Λίγκα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη προκειμένου να επανεξεταστεί η υπόθεση.

Όμως από το περιβάλλον του υφυπουργού αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις πλευρές, αφού σύμφωνα με τον κ. Βασιλειάδη οι αποφάσεις που έχουν παρθεί δεν είναι προς διαπραγμάτευση από τη στιγμή που βρίσκονται ήδη στις προκηρύξεις.

Αυτό που περιμένει ο υφυπουργός είναι την επιστολή της ΕΠΟ προκειμένου να νομοθετήσει και να δημιουργηθεί η νέα κατηγορία που ως γνωστόν θα ονομαστεί Super League 2. Από το περιβάλλον του μάλιστα διέρρευσε ότι ο ίδιος δεν είναι αντίθετος σε κάποια συνάντηση, όμως αυτή δεν θα έχει σχέση με το θέμα της αναδιάρθρωσης το οποίο έχει «κλείσει», αλλά οτιδήποτε άλλο μπορεί να απασχολεί το Δ.Σ. της λίγκας.