Δεν πάει Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο προπονητικό κέντρο των αυστριακών Άλπεων.

Δεν πάει Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Από τον Απρίλιο θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Θα γνωστοποιηθούν δηλαδή οι ακριβείς ημερομηνίες που οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Ο Μαρτίνς θα δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (στις 6 Μαϊου) και θα βρεθούν για πρώτη φορά στον Ρέντη στις 10 Ιουνίου.

Το αρχικό πλάνο είναι οι Πειραιώτες να κάνουν για δύο-τρεις εβδομάδες προπονήσεις στον Ρέντη και εν συνεχεία να φύγουν για το εξωτερικό.

Η μεγάλη διαφορά (εκτός του ότι ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας θα γίνει στο "ερυθρόλευκο" προπονητικό κέντρο) σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές έχει να κάνει με το Ζέεφελντ. Το θέρετρο των αυστριακών Άλπεων δεν θα είναι – εκτός απροόπτου – το… εξοχικό του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα δύο γήπεδα του Ζέεφελντ και κατά συνέπεια εξετάζονται άλλα προπονητικά κέντρα σε Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία και Ιταλία.