Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την έφεση

Κατέθεσε την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ευελπιστώντας στη μείωση της βαριάς τιμωρίας της ομάδας για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την έφεση
Eurokinissi

Η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να γίνει ίσως την Μεγάλη Πέμπτη, το αργότερο όμως την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάει έτοιμη στην Επιτροπή Εφέσεων, καθώς αισιοδοξεί πως θα γίνει αποδεκτό το βίντεο των κλειστών μαγνητοσκοπημένων καταγραφών, από τα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά την διακοπή του αγώνα με την ΑΕΚ, το βράδυ της 11ης Μαρτίου.

Μάλιστα, ο εκ των νομικών της ΠΑΕ, Λάκης Σημαιοφορίδης είπε για το θέμα αυτό: «Ως νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δυσκολευτήκαμε, αλλά τελικά εξασφαλίσαμε το Σάββατο 31/3 τα dvd των καμερών ασφαλείας στα αποδυτήρια και στους διαδρόμους της Τούμπας, γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Δεν καταφέραμε να τα έχουμε και να τα δείξουμε στον κ. Καποδίστρια, τώρα όμως στην επιτροπή Εφέσεων θα τα έχουμε. Ο κ. Καποδίστριας τόνισε στην πρώτη εκδίκαση ότι διακόπηκε ο αγώνας με την ΑΕΚ για λόγους ανασφάλειας, ενώ δεν έλαβε υπόψιν του τις μαρτυρίες των Κονέ και Χιμένεθ. Εμείς θα τις συμπεριλάβουμε στην έφεση μαζί με το υλικό των καμερών για να αποδείξουμε πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Αν η εκδίκαση γίνει με βάση τα γεγονότα, τότε πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ