Κρέσπο: "Φερνάντο μείνε στον ΠΑΟΚ"

Στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερης συνέντευξης, ο Ισπανός στόπερ ζήτησε από το... έτερο ήμισυ στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ να παραμείνει στην ομάδα, με τον Βαρέλα να εκφράζει την επιθυμία "να συνεχίσουν να παίζουν μαζί".

Κρέσπο: "Φερνάντο μείνε στον ΠΑΟΚ"

Οι παίκτες που αποτελούν το αχώριστο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, οι Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Κρέσπο, δηλαδή, παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας. Μίλησαν για το πόσο καλά γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, όμως, αυτό που είχε μεγαλύτερη ουσία ήταν η επιθυμία που εξέφρασαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί.

Αρχικά, ο Βαρέλα είπε: «Ήταν ευχαρίστηση μου να είμαι εδώ με τον συμπαίκτη μου, τον Κρέσπο, ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μαζί του για πολλά χρόνια. Για εμένα είναι ο καλύτερο αμυντικός με τον οποίο έχω αγωνιστεί. Παίζουμε μαζί τρία χρόνια, δεν έχω παίξει με κανένα άλλο τόσο καιρό και κάνουμε πολλά πράγματα εδώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν δεν δεχόμαστε γκολ, αισθανόμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι και περήφανοι.

Αυτά τα τρία χρόνια ήταν φανταστικά για εμένα γιατί έμαθα πολλά και μέρα με την μέρα μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού του, διορθώνει τα λάθη μου και εγώ τα δικά του και για αυτό έχουμε βελτιωθεί τόσο πολύ και νομίζω ότι τώρα στην Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί του πρωταθλήματος...».

Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει ο Κρέσπο, αυτό τόνισε: «Ελπίζω να δείξαμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που δείχνουμε στο γήπεδο. Όπως είπε, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω με τον Φερνάντο, είναι και για εμένα η πρώτη φορά που παίζω για τρία χρόνια με τον ίδιο παρτενέρ στην άμυνα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί, όπως είπε, έχουμε τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά ως παίκτες και ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να τον πιέσω να μείνει περισσότερα χρόνια μαζί μου. Όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό του επίπεδο διότι είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας πολύ καλός συμπαίκτης...»

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης: