Ομάρ: «Οι οπαδοί ήταν επιθετικοί και προκάλεσαν χάος»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στην εφημερίδα VG για τα επεισόδια του ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ομάρ: «Οι οπαδοί ήταν επιθετικοί και προκάλεσαν χάος»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Νορβηγίας που προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Ισπανία και τη Σουηδία στα προκριματικά του Euro2020, μίλησε στους συμπατριώτες του για τα όσα βίωσε την Κυριακή (17/3) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Δεν έπρεπε να συμβεί. Αυτό δεν πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο» είπε ο μπακ του Ολυμπιακού ο οποίος είδε τον διαιτητή Φριτζ να διακόπτει οριστικά το ματς στο 70΄ λόγω της εισόδου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

«Οι οπαδοί ήταν επιθετικοί και κατόρθωσαν να δημιουργήσουν χάος» τόνισε ο Ομάρ. «Δεν αισθάνθηκα ανασφαλής, αλλά ποτέ δεν είναι ωραίο όταν σου επιτίθενται οπαδοί. Δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά μερικοί οπαδοί έφεραν μαχαίρια...» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους οπαδούς αλλά αυτοί δεν χαλάρωσαν».

Ο Ομάρ κατέληξε λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μείον πόντους αυτή τη σεζόν. Τώρα οι οπαδοί κατάφεραν να καταστρέψουν ξανά το σύλλογό τους. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση αυτή τη φορά».