Καυγάς Κούγια- Λεοζίνιο: Ο «ποδοσφαιρικός απατεώνας» και ο «απρόκλητος συκοφάντης»

Πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Λεοζίνιο ξέσπασε στην ΑΕΛ.

Καυγάς Κούγια- Λεοζίνιο: Ο «ποδοσφαιρικός απατεώνας» και ο «απρόκλητος συκοφάντης»

Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό "Astra" χαρακτήρισε τον Βραζιλιάνο, Λεοζίνιο, ως την "πιο αποτυχημένη μεταγραφή" επί θητείας του.

«Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεοζίνιο, δεν θα τον ανανεώσουμε. Ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην ιστορία μου: 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο και 150.000 ευρώ εφορία και έπαιξε έξι παιχνίδια» είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Και συνέχισε: «Ο Λεοζίνιο είναι ποδοσφαιρικός απατεώνας. Σας το λέω ευθέως, μ΄ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Ο Λεοζίνιο περνάει ζωή χαρισάμενη. Για να καταλάβετε, μόλις τον πιέσουμε λίγο πονάει το πόδι μου, πονάει η μέση μου. Δεν έχει προσφέρει το παραμικρό.

Το βάλαμε στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα και στα δύο έγινε αλλαγή. Δεν ακούμπησε τη μπάλα. Μιλάμε τώρα ούτε να βάλει το ποδαράκι του και εμείς να πούμε ότι άντε 300.000 ευρώ, έκανες μια πάσα»

Ο Λεοζίνιο απάντησε ως εξής στον Αλέξη Κούγια

«Σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα, έμαθα να μιλώ μόνο εντός των γραμμών του γηπέδου και ποτέ έξω από αυτές. Σχετικά με την αήθη, απρόκλητη και συκοφαντική επίθεση που δέχομαι από χθες δημόσια, αναφορικά με την ποδοσφαιρική μου αξία, την εγχείρηση αποκατάστασης τραυματισμού μου στο χέρι και το πόσο τελικά "κοστίζω" φέτος στην ομάδα μου, μετά από δικές μου αποφάσεις και πρωτοβουλίες, θα περιμένω να μιλήσει επίσης δημόσια, για μένα, η ίδια μου η ομάδα.

Δε θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να δυσφημεί, να συκοφαντεί και να διακινδυνεύει το ποδοσφαιρικό μου μέλλον και την επαγγελματική μου καριέρα, όχι μόνο γιατί δε σέβεται την ιστορία μου στα ελληνικά γήπεδα αλλά κυρίως γιατί σε μια τόσο κρίσιμη για την ομάδα μου καμπή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού στον ιδρώτα και τις προσπάθειες των συμπαικτών και του προπονητή μου αλλά και στην αγωνία του κόσμου της ΑΕΛ, που γνωρίζει πολύ καλά κάτω από πόσο αντίξοες συνθήκες και καταστάσεις, υπηρετούμε με περηφάνια τα χρώματα και την ιστορία της. Έχω μάθει πολύ καλά να δίνω τις απαντήσεις μου, όπου και όταν χρειάζεται...»

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ