Οι τρεις… κολόνες του Ολυμπιακού (pic)

Ποντένσε, Ομάρ και Φορτούνης είναι οι ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους έχει στηρίξει τα πάντα ο φετινός Ολυμπιακός.

Οι τρεις… κολόνες του Ολυμπιακού (pic)

Τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στον φετινό Ολυμπιακό οι Ντανιέλ Ποντένσε, Κώστας Φορτουνής και Ομάρ Ελαμπντελαουί. Αυτοί οι τρεις είναι οι… κολόνες της φετινής ομάδας και της πορείας που έχει κάνει. Είναι τα τρία πιο βασικά και σημαντικά στελέχη των «ερυθρόλευκων» και οι παίκτες που εμπιστεύεται περισσότερο από κάθε άλλον ο Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι χαρακτηριστικό πως είναι οι πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα ο Ποντένσε έχει γράψει 1.943 λεπτά, ο Κώστας Φορτούνης 1.823 και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί 1.638. Σημειώστε πως ο τελευταίος έχει μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, αλλά παρόλα αυτά αποδείχτηκε πως είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές για τον φετινό Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Φορτούνης σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 15 φορές και έχει 12 ασίστ. Στο 88% των αγώνων του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει βασικός.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε από την πλευρά του έχει κάνει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σημειώσει οκτώ γκολ, ενώ έχει στο ενεργητικό του επτά ασίστ.

Όσον αφορά στον Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει κάνει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει δύο γκολ και έξι ασίστ. Θυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί στις 2 Φεβρουαρίου και επέστρεψε σε παιχνίδι στις 10 Μαρτίου.