Η βιαιοπραγία βαφτίστηκε «υβριστική επίθεση»- Τι αναφέρει το έγγραφο της Superleague

Δεν αναφέρεται βιαιοπραγία στο έγγραφο κλήσης της απολογίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η βιαιοπραγία βαφτίστηκε «υβριστική επίθεση»- Τι αναφέρει το έγγραφο της Superleague

Στο έγγραφο που απέστειλε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Superleague και με τον οποίο καλεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν αναφέρεται «βιαιοπραγία» παρά μόνο «υβριστική επίθεση» κατά του ερυθρόλευκου «πάγκου».

Συγκεκριμένα γράφει:

Στο 4΄ του αγώνα δέκα άτομα με διαπίστευση της ομάδας περιφρούρησης συνεπικουρούμενα από δέκα άτομα που εισήλθαν από τη θύρα 29 κατευθύνθηκαν με επιθετικές διαθέσεις προς τον βοηθητικό πάγκο της φιλοξενούμενης βρίζοντας τους παράγοντες που ήταν εκεί με αποτέλεσμα προσωρινή διακοπή του αγώνα για δέκα λεπτά.

Για τα υπόλοιπα επεισόδια που κατηγορείται ο Παναθηναϊκός το έγγραφο γράφει:

Επίσης στο 69΄ του αγώνα και ενώ ήταν σε διαδικασία μεταφορών φιλάθλων προς τη θύρα 29 λόγω ρίψης χημικών από την άουτ εκτός γηπέδου περίπου 15 φίλαθλοι της εγκαλούμενης εισήλθαν στο ταρτάν και κινήθηκαν ξανά εναντίον του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με αποτέλεσμα να διαταχθεί η προσωρινή διακοπή του αγώνα και να δοθεί από τον διαιτητή εντολή για αποχώρηση των ομάδων στα αποδυτήρια.

Στο 59΄ του αγώνα ομάδα πενήντα φιλάθλων της εγκαλούμενης εξήλθε των θυρών 31-35 και επιτέθηκε στη διμοιρία της αστυνομίας που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έξω από τη θύρα 29 εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα.