Απέκτησε «Γεντί Κουλέ» και ΒΑΚ ο ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Ερασιτέχνης έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταβίβαση του «γεντί Κουλέ» και του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Απέκτησε «Γεντί Κουλέ» και ΒΑΚ ο ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αποκτά και με τη βούλα το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της ομάδας αφού κατά τη χθεσινή (18/3) συνεδρίαση συμφωνήθηκε η μεταβίβαση του «Γεντί Κουλέ» και του ΒΑΚ στην ΠΑΕ για τα επόμενα δέκα και 99 χρόνια αντίστοιχα.

Μάλιστα για το θέμα έκανε δηλώσεις και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Χρήστος Μπούσης:

«Ιστορική μέρα για τον ΟΦΗ. Εύχομαι να αναπτύξουμε όλα τα θέματα και να προχωρήσουμε και να γίνει μεγαλύτερος ο ΟΦΗ. Για τον ΟΦΗ θέλουμε να φτιάξουμε τα γήπεδα που έχουμε και να μπορούν να παίξουμε σαν αντίπαλος.

Να προχωρήσουμε με τον ερασιτέχνη μαζί για να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα. Ο κ. Βαρδινογιάννης έκανε κάτι μεγάλο και τα έδωσε στον Ερασιτέχνη. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος και εμείς αυτά τα κτήματα μαζί που θα πάρουμε τα 200 στρέμματα και θα είναι τα γήπεδα όλα μαζί. Θα είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά για όλη την Ελλάδα. Είναι δύσκολη η κατάσταση την Τετάρτη αλλά ο ΟΦΗ πιστεύω να αθωωθεί γιατί είναι αδικία. Θέλω όλη η Κρήτη να υποστηρίξει τον ΟΦΗ γιατί είναι αδικία. Εύχομαι να το δουν στο δικαστήριο και να αθωωθούμε».