Ατρόμητος: Χωρίς τους τρεις διεθνείς η χθεσινή προπόνηση

Ο Ατρόμητος αφήνει πίσω του το ντέρμπι με την ΑΕΚ και προετοιμάζεται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος χωρίς τους διεθνείς του. 

Ατρόμητος: Χωρίς τους τρεις διεθνείς η χθεσινή προπόνηση

Ο Νταμίρ Κάναντι χθες (18/3) προπόνησε κανονικά τους παίκτες του προκειμένου η ομάδα να μη χάνει τον ρυθμό της ενόψει της τελικής ευθείας του ελληνικού πρωταθλήματος. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

Απόντες ήταν οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Ουάρντα, αφού οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί από τις εθνικές της Ελλάδας και της Αιγύπτου για τους προσεχείς τους αγώνες.

Ο Ατρόμητος μετά την ήττα από την ΑΕΚ είδε τους κιτριονόμαυρους να παίρνουν σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης, ενώ πλέον την 4η απειλεί και ο Άρης, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν σε τρεις αγωνιστικές.

Για τον λόγο αυτό άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Περιστερίου βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού ο στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Να σημειωθεί ότι οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Ουάρντα δεν είναι οι μόνοι διεθνείς της ομάδας, αφού με την Εθνική Ελπίδων αγωνίζονται και οι Κατράνης και Νάτσος, ενώ στους νέους έχουν κληθεί οι Μανδάς και Βιταλιώτης.