ΠΑΕ: «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του»

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι το πλάνο που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την ανάταση της ομάδας θα συνεχιστεί.

ΠΑΕ: «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του»

Οι «πράσινοι» που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα καταθέσουν ένσταση για τη διακοπή του αγώνα επισημαίνουν ότι τα «όσα θλιβερά βιώσαμε δεν θα επηρεάσουν τις προσπάθειές μας», ενώ καταλήγοντας αποκαλύπτουν την επιθυμία όλων στην ΠΑΕ που δεν είναι άλλη από το να κλείσει η σεζόν με τον τρόπο που θα αντανακλά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν έως και τώρα.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να βάλει ένα «φρένο» στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και ήθελε τον Γιώργο Δώνη να παραιτείται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο έως τους ποδοσφαιριστές, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του.

Τα όσα διαχρονικά θλιβερά βιώσαμε, με τις όποιες αγωνιστικές συνέπειες έχουν και ζημιώνουν τις προσπάθειές μας, δεν θα επηρεάσουν ούτε κατ' ελάχιστον την προσπάθειά μας. Επιθυμία όλων είναι να κλείσει η σεζόν με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλά την αγωνιστική εικόνα μας από την αρχή της περιόδου έως και σήμερα».