Η απάντηση που χρωστούσε ο Κούτρης

Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Λεονάρντο που έψαχνε καιρό μία καλή εμφάνιση.

Η απάντηση που χρωστούσε ο Κούτρης

Το αγωνιστικό κομμάτι του ματς του ΟΑΚΑ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας των όσων συνέβησαν στις κερκίδες. Παρόλα αυτά σε αυτά τα 70 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο υπάρχουν και κάποια πράγματα στα οποία αξίζει κανείς να σταθεί.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο Έλληνας μπακ πέρα από τη φάση που σερβίρει στον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ο 23χρονος μπακ είχε ανάγκη μία καλή εμφάνιση σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Το χρωστούσε στον εαυτό του και στην ομάδα.

Ο Κούτρης για όσους θυμούνται είχε περάσει δύσκολο βράδυ στην Τούμπα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε μείνει για μία σειρά αγώνων εκτός ενδεκάδας. Έψαχνε ένα καλό ματς και το έκανε αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ήταν το κατάλληλο παιχνίδι για να δώσει τις απαντήσεις που ήθελε.

Εκείνη η βραδιά με τον ΠΑΟΚ τον είχε ενοχλήσει πολύ. Ο Κούτρης είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και ήξερε πως οι απαντήσεις δίνονται στα γήπεδα. Αυτό έκανε την Κυριακή το βράδυ όταν κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε μία γεμάτη εμφάνιση. Είχε πολλά ανεβάσματα, έδωσε πολλές βοήθειες στην επίθεση του Ολυμπιακού, ενώ και αμυντικά στάθηκε καλά στο διάστημα που ο Παναθηναϊκός πατούσε καλά στο γήπεδο. Ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Πειραιά σε ένα παιχνίδι που όλος ο οργανισμός το ήθελε πολύ και εκείνος από την πλευρά έκανε τα πάντα για να το πάρει ο Ολυμπιακός.