Άρης-Απόλλων Σμύρνης 5-0: Bλέπει καθαρά την τετράδα

Ο Άρης με δυο γκολ του Ντιγκινί νίκησε 5-0 τον ουραγό Απόλλωνα και έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα.

Άρης-Απόλλων Σμύρνης 5-0: Bλέπει καθαρά την τετράδα

Οι κίτρινοι βρίσκονται πλέον τρεις βαθμούς μακριά από την 4η θέση και υποδέχονται προσεχώς τον Ατρόμητο στο γήπεδό τους, ενώ ξέφυγαν με 7 βαθμούς από τον Παναιτωλικό που τον ακολουθεί στη βαθμολογία.

Όλα απλοποιήθηκαν για τον Άρη στον χθεσινό αγώνα από τα δύο γρήγορα γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο 8’ οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιγκινί και παρότι είχαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Άρης βρήκε άλλο ένα γρήγορο γκολ, όταν στο 54’ ο Μάρτιν Τόνσο μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0, ανοίγοντας λογαριασμό με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Απόλλωνας παρέδωσε… πνεύμα και ο Άρης βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σαν ομάδα, πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ, με τον Ντιγκινί στο 63’, τον Γιουνές στο 81’ και τον Φετφατζίδη στο 86’.

Ο Παντελίδης είδε τις δύο αλλαγές του να βρίσκουν δίχτυα, ενώ η τρίτη (Μαρτίνες) ήταν αυτός που δημιούργησε τις περισσότερες καταστάσεις στην εστία του Απόλλωνα από την ώρα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Άρης-Απόλλων Σμύρνης 5-0
Σκόρερ: 8', 63΄Ντιγκινί, 54'Τόνσο, 81' Γιουνές, 86' Φετφατζίδης
Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας
Κάρτες: Λάρσον- Βαφέας

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ρος, Βαλεριάνος, Σιώπης, Ματίγια, Γκαρσία, Τόνσο(58' Μαρτίνες), Λάρσον(78' Φετφατζίδης), Ντιγκινί(66' Γιουνές)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βελέντζας): Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντόες, Στάθης, Αγρόδημος, Γκίνο, Ντούρσο(75' Ρώσση), Ναδάλες, Ντεφεντερίκο(65' Βάρκας), Ναζλίδης(59' Ελ Χέλβε)