Τα γκολ – «φωτοτυπία» σε Μιλάνο και ΟΑΚΑ

Οι ομοιότητες των δύο τερμάτων του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο απέναντι στη Μίλαν και στον Παναθηναϊκό.

Τα γκολ – «φωτοτυπία» σε Μιλάνο και ΟΑΚΑ

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είχε μία «γεμάτη» εμφάνιση στο ΟΑΚΑ. Εκτός από το γκολ, έτρεξε πολύ, κέρδισε αρκετές μονομαχίες, σίγουρα σε κάποιες επιθετικές προσπάθειες θα έπρεπε είτε να είναι πιο ομαδικός, είτε να έχει περισσότερο καθαρό μυαλό, αλλά το πρόσημο στο τέλος ήταν θετικότατο.

Ο Ισπανός επιθετικός λοιπόν πέτυχε ένα γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό που θύμισε το τέρμα που είχε πετύχει απέναντι στην Μίλαν. Μάλιστα ήταν ίδιος και ο δημιουργός!

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν ο άνθρωπος που όπως στην Καλογρέζα, έτσι και στο «Σαν Σίρο», έκανε τη σέντρα – αλφάδι στο κεφάλι του Γκερέρο, ο οποίος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα.

Και στα δύο γκολ ο Ισπανός έπιασε στον ύπνο τους προσωπικούς του φρουρούς. Στο Μιλάνο βγήκε πιο γρήγορα στην μπάλα από τον Ζαπάτα που ίσα-ίσα που πρόλαβε να πηδήξει και στο ΟΑΚΑ ο Οικονόμου είτε έκανε το άλμα, είτε δεν το έκανε, ήταν το ίδιο πράγμα!

Σίγουρα αυτές οι δύο φάσεις δεν βγήκαν τυχαία. Ο Κούτρης και σε άλλα παιχνίδια είχε προσπαθήσει να βρει το κεφάλι του Γκερέρο, αλλά πότε οι αμυντικοί τον έκοβαν και πότε ο φορ του Ολυμπιακού δεν έκανε την κίνηση στο κατάλληλο χρονικό σημείο, βγαίνοντας δηλαδή μπροστά από τους αντίπαλους στόπερ.

Είναι μία φάση που δουλεύεται αρκετά στον Ρέντη από το ξεκίνημα της σεζόν και τελικά βγήκε στους «ερυθρόλευκους» σε δύο από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς.