Έκαναν πασαρέλα το ΟΑΚΑ - Το ανενόχλητο «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού (vid)

Πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Έκαναν πασαρέλα το ΟΑΚΑ - Το ανενόχλητο «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει τη στιγμή που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισβάλλουν στο ταρτάν και επιτίθενται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Όπως φαίνεται και στο συγκεκριμένο βίντεο υπάρχουν οπαδοί οι οποίοι είναι διαπιστευμένοι.

Είναι συγκεντρωμένοι στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με τον έναν απ’ αυτούς να ηγείται της επίθεσης. Μάλιστα αυτός που είναι μπροστά δείχνει να έχει μία οικειότητα με αστυνομικούς και ανθρώπους της Λίγκας που βρίσκονται στο σημείο.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε υπάρχουν αστυνομικοί της αθλητικής βίας, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει και μπαίνουν μπροστά προκειμένου να εμποδίσουν τους οπαδούς. Ένας από αυτούς, ωστόσο τους έχει ξεφύγει και επιτίθεται σε μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνει αν μη τι άλλο πως από θαύμα δεν συνέβησαν χειρότερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και πως χάρη στα αντανακλαστικά ελάχιστων αστυνομικών οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ολοκλήρωσαν το έργο τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως γίνεται η εισβολή και η επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού…