Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Χαφ από ατσάλι

Ο Γκερέρο στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής έκανε πολύ καλό ματς, όπως και οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης που έκλεβαν μπάλες και δημιουργούσαν επιθέσεις. Πώς έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς, όσο κράτησε το αγωνιστικό μέρος σε ακόμη ένα ντέρμπι ντροπής στο ΟΑΚΑ.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Χαφ από ατσάλι

ΖΟΣΕ ΣΑ: Έκανε φανταστική απόκρουση στην κεφαλιά του Κουρμπέλη και κράτησε τον Ολυμπιακό σε μία φάση που θα μπορούσε να είχε αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης εάν είχε προηγηθεί ο ΠΑΟ. Σε πολύ καλή βραδιά ο Πορτογάλος κίπερ, επενέβη όποτε χρειάστηκε.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Δεν είχε πολλά ανεβάσματα διότι έπρεπε να ελέγχει και τη δράση του Ινσούα που ήταν επιθετικά πολύ επικίνδυνος για τον ΠΑΟ.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Εκπληκτική η ενέργειά του και η σέντρα στη φάση του γκολ, ενώ γενικά είχε καλή απόδοση για ένα ακόμη παιχνίδι.

ΣΙΣΕ: Παρότι έπαιξε με τραυματισμό από τη μύτη από πολύ νωρίς ήταν θετικός στις περισσότερες ενέργειές του είτε έκοβε με ψυχραιμία είτε απλά απομάκρυνε την μπάλα.

ΜΕΡΙΑ: Έκανε κάποια μικρολαθάκια αλλά σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ενώ πέρασε και κάποιες καλές μπαλιές μπροστά.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Αμέτρητα κλεψίματα από τον Βραζιλιάνο και φανταστική πάσα στον Γκερέρο στην ευκαιρία που έχασε ο Ισπανός στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ καλό ματς από τον υπερπολύτιμο χαφ του Θρύλου.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πίεσε πολύ καλά ψηλά και υποχρέωσε τους πράσινους αμυντικούς σε πολλά λάθη, προκαλώντας αρκετές επιθέσεις. Μπορούσε να σκοράρει και ο ίδιος σε ένα εντυπωσιακό μπάσιμο στο πρώτο μέρος αλλά τον νίκησε ο Διούδης.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν ξεκίνησε καλά και μπλοκαρίστηκε αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του και δημιουργούσε κινδύνους. Δεν κατάφερε να σκοράρει στο φινάλε του πρώτου μέρους σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία, αλλά είχε και ο αρχηγός τη δική του σημαντική συνεισφορά.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δεν έπιαναν πολλές προσπάθειές του παρότι επιχειρούσε να τις κάνει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Και αυτός ανέβαζε ρυθμό όσο περνούσε η ώρα και τρόμαζε τους πράσινους με την ταχύτητα και την τεχνική του, χωρίς πάντως να φτάσει σε απόδοση προηγούμενων αγώνων.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε πολύ καλό τακτικό παιχνίδι, βοήθησε και ανασταλτικά, ενώ επιθετικά μπορούσε να είχε σε 2-3 περιπτώσεις καλύτερα τελειώματα.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Πολύ καλό ματς από τον Ισπανό. Με το υπέροχο γκολ, κάνοντας την τέλεια εκτέλεση με το κεφάλι, με πάρα πολλές προσπάθειες γύρω από την περιοχή, με πίεση, με κλεψίματα, με κερδισμένες μάχες.