Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το χρονικό των επεισοδίων και της διακοπής στο ΟΑΚΑ (vid)

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ διεκόπη στο 70ο λεπτό του αγώνα. Αυτό είναι το χρονικό των επεισοδίων, στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το χρονικό των επεισοδίων και της διακοπής στο ΟΑΚΑ (vid)

Λίγο μετά το γκολ του Γκερέρο έξω από το ΟΑΚΑ ξέσπασαν επεισόδια μεγάλης έκτασης μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας. Προφανώς μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού επιχείρησε να προσεγγίσει τα επίσημα του Σταδίου. Αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών.

Τα επεισόδια, ωστόσο συνεχίστηκαν με την ίδια ένταση έξω από το γήπεδο και με την αστυνομία να συνεχίζει τη χρήση των χημικών. Από ένα σημείο και μετά η ατμόσφαιρα εντός Σταδίου και συγκεκριμένα στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού είχε γίνει αποπνικτική.

Αρκετοί οπαδοί μπήκαν στο κουλουάρ του ΟΑΚΑ προκειμένου να μετακινηθούν σε διπλανή κερκίδα και να προστατευτούν από τα δακρυγόνα. Η ένταση συνεχιζόταν εκτός ΟΑΚΑ και μάλιστα φαινόταν πως ήταν σφοδρές. Αρκετός κόσμος μπήκε στη συνέχεια στο κουλουάρ και άρχισε να κινείται περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Στο 70' ο Γερμανός διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Την ίδια ώρα άλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πετούσαν αντικείμενα και αποδοκίμαζαν όσους είχαν μπει στο κουλουάρ. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ και οι κερκίδες άδειασαν.

Δείτε βίντεο από την ένταση στο ΟΑΚΑ: