Βάλνερ: «Τώρα είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ και τότε ήταν άδικο για την ΑΕΚ»

Ο Αυστριακός επιθετικός ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συνέβη στο Καλαμαριά- Ολυμπιακός.

Βάλνερ: «Τώρα είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ και τότε ήταν άδικο για την ΑΕΚ»

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν κάποιοι ότι ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής και το 2008. Ούτε καν ο ίδιος ο Ρόμαν Βάλνερ, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής στην περιβόητη υπόθεση. Ο ποδοσφαιριστής που είχε αγωνιστεί σε δύο σκωτσέζικες ομάδες από το καλοκαίρι του 2007 (Φόλκερκ και Χάμιλτον) και σύμφωνα με τον κανονισμό της FIFA δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί και σε τρίτη ομάδα την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Ο Βάλνερ μίλησε στην εφημερίδα Μέτροσπορτ. Ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

«Ηταν μια παρόμοια κατάσταση. Διάβασα στο ίντερνετ και είδα στο βίντεο τι συνέβη. Για μένα τότε ήταν δύσκολο και δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί δεν έπρεπε να παίξω σε εκείνο το παιχνίδι»

«Μερικές φορές βλέπεις διαφορετικά την ίδια κατάσταση. Τώρα είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ και τότε ήταν άδικο για την ΑΕΚ. Περίεργη κατάσταση ξανά. Ο κόσμος ξεχνά πολύ γρήγορα τι έχει συμβεί στο παρελθόν».

«Το ένα που μου είχαν πει τότε είναι ότι αυτή είναι η Ελλάδα. Και το άλλο ότι ο Ολυμπιακός έχει τους σωστούς ανθρώπους στην ομοσπονδία και στην πολιτική»

«Ένιωσα κι εγώ ότι με έκλεψαν. Mου έκλεψαν έξι μήνες από την ποδοσφαιρική καριέρα μου. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο μπορείς να ξανακερδίσεις πράγματα, στο μέλλον. Και να συνεχίσεις γιατί αυτή η απόφαση δεν είναι δικό σου λάθος και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Να το δεχτείς και να συνεχίσεις πιο δυνατός».