Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1: Ο Αλμπάνης δεν ήταν... Κουλούρης (highlights)

Mε γκολ του Αλμπάνη στο 85΄ η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι...

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1: Ο Αλμπάνης δεν ήταν... Κουλούρης (highlights)

Οι δύο αλλαγές του Μανόλο Χιμένεθ «καθάρισαν» για την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Ο Λιβάγια (που αντικατέστησε τον τραυματία Πόνσε από το 36’) σέρβιρε και ο Αλμπάνης σκόραρε.

Ο τελευταίος εξελίσσεται σε κακό δαίμονα του Ατρόμητου καθώς ήταν ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε και το πέναλτι στο Περιστέρι στο ματς του Κυπέλλου από το οποίο προήλθε το γκολ του Πόνσε για τη νίκη της «Ένωσης».

Σήμερα ο Αλμπάνης δεν χρειάστηκε πέναλτι αλλά ευστόχησε μόνος του λίγο πριν το τέλος, βάζοντας τη σφραγίδα του σε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ αποκτά προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα έναντι του Ατρόμητου.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς καταγράφτηκε στο 7’ όταν ο Μπακασέτας πέρασε ωραία κάθετη στον Κλωναρίδη, αυτός από αριστερά θα μπει στην περιοχή τετ-α-τετ με τον Θεοδωράκη, ο οποίος όμως θα σταματήσει το πλασέ του.

Ένα λεπτό αργότερα σουτ του Αλέφ έξω από την περιοχή, καλά τοποθετημένος ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου θα μπλοκάρει.

Στο 17’ ο Μπογέ μεταβιβάζει την μπάλα στον Πόνσε, αυτός την αφήνει στον ανενόχλητο στο ύψος του πέναλτι Κλωναρίδη, το σουτ του όμως είναι κακό, παρότι ολομόναχος και θα μπλοκάρει ο πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο 33’ τσαφ του Τσόσιτς, ο Κουλούρης βγήκε απέναντι από τον Μπάρκα, αλλά εκείνος τον σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση!

Και το ημίχρονο βγήκε με τη φάση του 44’ όταν μετά από σέντρα του Μανούσου, ο Κουλούρης έκανε έξοχο κατέβασμα με το στήθος, έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Μπάρκα όμως να πέφτει και να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη, στο 49’ ο Μπακασέτας από διαγώνια θέση αριστερά και μέσα από την περιοχή θα σουτάρει καλά, αλλά θα διώξει σε κόρνερ ο Θεοδωράκης.

Στο 57’ συρτό σουτ του Κουλούρη από το ημικύκλιο της περιοχής, έπεσε και μπλόκαρε ο Μπάρκας.

Στο 78’ ήταν σειρά της ΑΕΚ να απειλήσει: Σουτ του Κλωναρίδη από τα αριστερά, ο Θεοδωράκης έχασε την μπάλα που στρώθηκε στον Τσόσιτς, ο οποίος σούταρε πάνω στον Χατζηϊσαΐα και ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου βγήκε και μπλόκαρε.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο 85’ όταν ο Λιβάγια τροφοδότησε με βαθιά μπαλιά, στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, τον Αλμπάνη, ο οποίος είδε εκτός θέσης τον Θεοδωράκη και τον πλάσαρε εξαιρετικά για το 0-1 της «Ένωσης».

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστέρι

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1

Σκόρερ 85' Αλμπάνης

Διαιτητής Γιοβάνοβιτς Σρνταν (Σερβία)

Κάρτες Μάντσον, Μπακασέτας

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Μάντσον (81' Νάτσος), Ούμπιντες (62' Μπουσούλατζιτς), Μανούσος (67' Ουάρντα), Κουλούρης, Ενσικουλού

ΑΕΚ: Μπάρκας, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γκάλο, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Άλεφ, Κρίστισιτς (82' Αλμπάνης), Πόνσε (36' Λιβάγια), Μπογιέ (74' Γαλανόπουλος)