OΦΗ- Λεβαδειακός 2-0: Νίκη ανάσα για τους Κρητικούς (highlights)

Με γκολ των Γιακουμάκη και Φερέιρα ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 τον Λεβαδειακό στο Γεντί Κουλέ. 

OΦΗ- Λεβαδειακός 2-0: Νίκη ανάσα για τους Κρητικούς (highlights)

O ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε την νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού για την 25η αγωνιστική της Super League. Στο 90΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σακόρ του ΟΦΗ.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Με τη νίκη αυτή ο ΟΦΗ προσπέρασε τον Λεβαδειακό στη βαθμολογία κάνοντας σε αγωνιστικό επίπεδο - διότι εκκρεμεί το ζήτημα με την τιμωρία του - καθοριστικό βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά από το ξεκίνημα, έχασαν ευκαιρίες και προηγήθηκαν στο 16΄με σουτ του Γιακουμάκη που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι στο 63΄σημαδεύοντας το δοκάρι του Μπάγιτς, ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν απωλέσει κι άλλες ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς νωρίτερα από το 72΄. Τότε που ο κορυφαίος παίκτης του ματς, ο Βραζιλιάνος Φερέιρα, έγραψε με διαγώνιο σουτ το 2-0 εκμεταλλευόμενος την κόντρα στον Γιακουμάκη και την αδράνεια της άμυνας του Λεβαδειακού.

Ήταν μια πανάξια νίκη για τον ΟΦΗ που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε μια «καυτή» έδρα, ενώ ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να βγάλει αντίδραση και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0

Σκόρερ: 16΄ Γιακουμάκης, 72΄ Φερέιρα

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Κάρτες: Κόκκινη: Σακόρ (2η κίτρινη), Κίτρινες: Γιακουμάκης, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Αντιλέχου, Ανγκουά, Ρεκβιασβίλι

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς (63΄Παπάζογλου), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Βαζ (86΄Παπαστεριανός), Φερέιρα (76΄Ντίνας), Γ.Γιακουμάκης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Αντιλέχου (45΄Σαβαντογκό), Ανγκουά, Ντιόγκο (75΄Λιάγκας), Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Μέλεγκ, Ρεκβιασβίλι, Στανόγεβιτς (64΄Π. Γιακουμάκης), Νανγκίς, Μαρκόβσκι