Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός - Η τριάδα στην άμυνα και τα δυο σενάρια

Πως σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Δώνης.

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός - Η τριάδα στην άμυνα και τα δυο σενάρια

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο Κορωπί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.
Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση του Σαββάτου συμμετείχαν όλοι πλην του Φάνη Μαυρομμάτη, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αυριανού αγώνα.

Στη λίστα του 49χρονου τεχνικού βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Μακέντα και Καμπετσής.

Όσο για την ενδεκάδα θα έχει τριάδα στην άμυνα (Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί) και από εκεί και πέρα υπάρχουν δυο σενάρια:

Το πρώτο να παίξει ο Παναθηναϊκός με 5 στο κέντρο (Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Κουρμπέλη, Δώνη) και δυο επιθετικούς (Μπουζούκη, Μακέντα). Το δεύτερο με 4 χαφ (Κουρμπέλη, Κάτσα, Ινσούα, Γιόχανσον) και τρεις στην επίθεση (Χατζηγιοβάννη, Μπουζούκη και Μακέντα). Ενδιαφέρον προκαλεί η απουσία του Μουνιέ από την αποστολή για το ντέρμπι.