Ντάρμπισιρ στο ΦΩΣ: «Με καρδιά και πάθος, θα νικήσουμε»

Ο Άγγλος επιθετικός που είχε χαλάσει το πάρτι του Παναθηναϊκού στο 2010 μίλησε αποκλειστικά στο «ΦΩΣ» για το αποψινό μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ.

Ντάρμπισιρ στο ΦΩΣ: «Με καρδιά και πάθος, θα νικήσουμε»

Αν ψάξει κανείς τα ντέρμπι «αιωνίων» θα βρει ενδιαφέροντα παιχνίδια, πολλά ματς που έμειναν στην ιστορία. Ένα από αυτά είναι εκείνο που διεξήχθη στις 21 Μαρτίου 2010. Τότε ο Ολυμπιακός πήγε στο ΟΑΚΑ να παίξει με τον Παναθηναϊκό όντας επτά πόντους πίσω του. Ένα ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟ ήθελε τη νίκη για να κάνει τη φιέστα του.

Έχει αποδειχτεί πολλάκις όμως πως σε αυτά τα ματς δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα και φυσικά δεν παίζει κανέναν ρόλο ποιος είναι ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε ένα κατάμεστο από 60.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού και χάλασε το πάρτι.

Ο Ματ Ντάρμπισιρ στο 67’ με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τζόρβα, έκανε το 0-1 και ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής, ενώ η σιωπή είχε σκεπάσει το ΟΑΚΑ. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε χθες με τη φανέλα της Ομόνοιας για το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέχασε και τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Δεν ξέχασε πως το βράδυ της Κυριακής διεξάγεται το «αιώνιο» ντέρμπι.

Το «ΦΩΣ» επικοινώνησε με τον Ματ Ντάρμπισιρ που μας είπε αρχικά: «Παίξτε με καρδιά, παίξτε με πάθος. Δείξτε στους οπαδούς τι σημαίνει το σήμα που έχετε στη φανέλα σας», ήταν τα λόγια του. Στη συνέχεια ο Άγγλος επιθετικός συμβούλεψε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για το τι πρέπει να κάνουν, ενώ δήλωσε και σίγουρος για το διπλό: «Νομίζω ότι ως ομάδα ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όμως σε αυτά τα ματς. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά από τον Παναθηναϊκό για να πάρει τη νίκη. Στα ντέρμπι όλα είναι αλλιώς και μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πιστεύω, όμως, ότι θα λάμψει η ποιότητα του Ολυμπιακού και θα κυριαρχήσει στο γήπεδο. Να μείνουν συγκεντρωμένοι, να μην επηρεαστούν από την έδρα και είναι στο χέρι τους η νίκη. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει. Καλή τύχη Ολυμπιακέ!», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως εκείνο το διπλό με τον Ματ Ντάρμπισιρ είναι και το τελευταίο που έκανε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και το ματς ολοκληρώθηκε. Υπάρχει και το ματς με το γκολ του Τζαμέλ Αμπντούν στο 56’ όμως είχε διακοπεί λόγω της εισβολής οπαδών του Παναθηναϊκού.