Το βίντεο και τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και ποιες θέσεις είναι ανοιχτές.

Το βίντεο και τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά το σημαντικότερο ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ματς που το γόητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και για τους δύο αντιπάλους.

Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι γνωστά. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά έμεινε νωρίς εκτός στόχων. Θέλει πολύ τη νίκη στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ και να τελειώσει τη σεζόν μόνο με επιτυχίες. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά τα… κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά στους έντεκα που θα εμπιστευτεί. Ο Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζει τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ομάρ και Κούτρη στα άκρα της άμυνας. Στα στόπερ είναι φαβορί ο Μεριά και «παίζεται» ο παρτενέρ του ανάμεσα σε Σισέ και Μιράντα.

Στα χαφ ο Γκιγιέρμε έχει δεδομένη τη θέση του και όσον αφορά στον παρτενέρ του φαβορί είναι ο Μπουχαλάκης, αλλά θέση διεκδικεί και ο Καμαρά. Στα άκρα της επίθεσης Μασούρας και Ποντένσε θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ ο Φορτούνης θα έχει τον γνωστό του ρόλο. Στην επίθεση ο Μαρτίνς είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Χασάν. Αν δεν τα καταφέρει ο Αιγύπτιος τότε ο Γκερέρο θα ξεκινήσει.

Κατά τα άλλα στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης που έγινε στον Ρέντη ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στους ποδοσφαιριστές του βίντεο. Εστίασε κατά κύριο λόγο στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η άμυνα του Παναθηναϊκού.