ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 0-0: «Όρθια» και με δέκα η Λάρισα

Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και ένα δοκάρι, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει κι έμεινε στο 0-0 απέναντι στους «βυσσινί».

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 0-0: «Όρθια» και με δέκα η Λάρισα

Η Λάρισα πήρε τον βαθμό μέσα στα Γιάννενα με αντίπαλο τον ΠΑΣ, που είχε φάσεις και δοκάρι αλλά πάλι δεν σκόραρε (0-0).

Οι «βυσσινί» στο τελευταίο 20λεπτο έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής του Νούνιτς με 2η κίτρινη κάρτα, αλλά και πάλι κατάφεραν να πάρουν μια ισοπαλία που τους κρατά σχετικά μακριά από τις περιπέτειες.

Οι τελικές ήταν 18-2 (!) μετά το τέλος του αγώνα αλλά σημασία έχει πως ο ΠΑΣ για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη, δεν μπόρεσε να πάρει βαθμολογική ανάσα και η συνέχεια αναμένεται δύσκολη για τους Γιαννιώτες.

Ο Πάντελιτς στο 11’ είχε δοκάρι για τον ΠΑΣ που είχε κι άλλες καλές φάσεις, ιδίως στην επανάληψη όταν και έμεινε με δέκα η Λάρισα, αλλά η άμυνα των «βυσσινί» κράτησε όπως και ο Κρίστινσον.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν. – Σκόνδρας (76’ Παμλίδης), Κάργας, Μιχαήλ Α. – Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Κάστρο (81’ Γιάκος), Νικολιάς, Πάντελιτς – Αθανασιάδης, Λέο (62’ Μάνος)

ΛΑΡΙΣΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον – Μπράλιτς, Γκοΐκοβιτς (90’ Γκόλιας), Μόρας - Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς (80’ Σεσέροβιτς), Ζίβκοβιτς - Νούνιτς, Γιακιμόφσκι, Λεοζίνιο (46’ Σικάβκα)