Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: Μοιρασιά στο... ξυλίκι της Τρίπολης (highlights)

Όπως και στο ματς του α' γύρου στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία σε ένα σκληρό και ποιοτικά κακό παιχνίδι.

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: Μοιρασιά στο... ξυλίκι της Τρίπολης (highlights)

Ο μεν Αστέρας Τρίπολης ήθελε αλλά δεν μπορούσε, η δε Λαμία ήθελε κατά βάση τον βαθμό (παρά τις δηλώσεις του Μπάμπη Μιχαηλίδη περί του αντιθέτου μετά το τέλος του ματς), έτσι το τελικό 0-0 ήρθε φυσιολογικότατα στο σαββατιάτικο ματς της Τρίπολης που άνοιξε χρονικά την «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής.

Το α' ημίχρονο έχει... ξεχαστεί ήδη (τουλάχιστον από εμάς!), καθώς πέρα από ένα-δυο σουτ των γηπεδούχων δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, σε ένα 45λεπτο που στιγματίστηκε από το σκληρό έως επικίνδυνο παιχνίδι κυρίως των φιλοξενούμενων.

Παρόμοιο το... σκηνικό και στην επανάληψη, με τον Αστέρα να κερδίζει μεν κάποια μέτρα στο γήπεδο και να φτάνει με μεγαλύτερες αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν -λανθασμένα- φειδωλός στον πειθαρχικό έλεγχο σε ένα τόσο σκληρό ματς...

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας - Μπαράλες, Μπερτόλιο, Πίτι

Κόκκινες κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (29' λ. τρ. Άνχελ), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Φερναντέθ (54' λ. τρ. Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Μανιάς (46' Αραβίδης).

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Καρυπίδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς (89’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Τομάς (71' Επστάιν), Καραμάνος, Μπερτόλιο (85' Πίτι), Μπαράλες.