Χασάν σε Μαρτίνς: Μπορώ και βασικός στο ντέρμπι

Ο Αιγύπτιος φορ παρόλο που δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα, έχει ενημερώσει τον τεχνικό του Ολυμπιακού ότι είναι σε κατάσταση να βοηθήσει από την αρχή αύριο με τον Παναθηναϊκό.

Χασάν σε Μαρτίνς: Μπορώ και βασικός στο ντέρμπι

Ο Αχμέντ Χασάν στην προπόνηση της Παρασκευής (15/3) ανέβασε για τα καλά ρυθμούς και έδειξε στον Μαρτίνς ότι δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι ο Χασάν θα είναι στην αποστολή για το ματς με το «τριφύλλι» ως μία «εναλλακτική λύση», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το αν θα ξεκινήσει ή όχι ο Αιγύπτιος, αυτό είναι κάτι που θα φανεί λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρτίνς θα επιθυμούσε την παρουσία του στο αρχικό σχήμα, καθώς θεωρεί ότι βρίσκεται στην παρούσα φάση στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους άλλους δύο επιθετικούς (Γκερέρο και Σολδάνο).

Το θετικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι ο Χασάν μίλησε με τον Μαρτίνς και τον ενημέρωσε ότι νιώθει έτοιμος να παίξει ακόμη και βασικός κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει σε λίγη ώρα στην προπόνηση ο Αιγύπτιος στον Ρέντη, αλλά και σε μία νέα συζήτηση που θα έχουν ο παίκτης με τον προπονητή αύριο προτού αναχωρήσει η αποστολή από το προπονητικό κέντρο στο ΟΑΚΑ.