Επιστρέφει ο Μαρινάκης και φέρνει εξελίξεις

Από τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την ομάδα. Αρκετοί βρίσκονται στο κάδρο των αλλαγών στο μεγάλο Λιμάνι.

Επιστρέφει ο Μαρινάκης και φέρνει εξελίξεις

Η προπονητολογία έχει φουντώσει στον Ολυμπιακό και ειδικά μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά. Είναι δεδομένο πως ο Όσκαρ Γκαρθία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Καταλανός έτσι κι αλλιώς από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ είναι με την πλάτη στον τοίχο και τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ γι’ αυτόν.

Η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη και στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή απλά περιμένουν τις εξελίξεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απουσιάζει στο εξωτερικό και αναμένεται εντός της εβδομάδας (ίσως και τη Δευτέρα) να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η επιστροφή του σίγουρα θα φέρει εξελίξεις και εκείνος θα πάρει τις αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο μεγάλο Λιμάνι.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε φωνάξει τον Όσκαρ Γκαρθία και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Είχε ζητήσει εξηγήσεις και επίσης είχε ζητήσει βελτίωση στα ματς που απέμεναν μέχρι το φινάλε. Το 0-4 στα Χανιά επί του Πλατανιά έμοιαζε να αλλάζει την κατάσταση, αλλά αποδείχτηκε μία αναλαμπή κόντρα σε μία αδύναμη ομάδα.

Το 1-1 στη Λιβαδειά και η υποχώρηση στην τρίτη θέση έχει δημιουργήσει πολύ βαρύ κλίμα στον Ολυμπιακό. Για όλους τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή και δεδομένα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Όσκαρ Γκαρθία, αλλά και γι’ αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Εν θερμώ αποφάσεις δεν θέλουν να παρθούν, όμως, απομένουν τέσσερα ματς και ο Ολυμπιακός οφείλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για τη δεύτερη θέση. Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη χώρα μας είναι δεδομένο πως θα δρομολογήσει εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά. Μη ξεχνάμε εκείνο το «κρίνεστε όλοι» μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού προς πάσα κατεύθυνση. Και επειδή η κουβέντα έχει επικεντρωθεί στον Γκαρθία και τους ποδοσφαιριστές το μόνο σίγουρο είναι πως στα υψηλά κλιμάκια δεν θεωρούν υπεύθυνους μόνο αυτούς. Βρισκόμαστε εν αναμονή ραγδαίων και σημαντικών εξελίξεων.