Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι

Δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει και πολλά πράγματα με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στον Άρη.

Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι

Την Πέμπτη (14/3) ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ήταν αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, με το ένα να πηγαίνει πιο χαλαρά και το άλλο σε φουλ τέμπο (σ.σ. κάτι που είχε συμβεί χθες).

Από την άλλη όμως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε και στο 100% τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ως προς τις επιλογές του βασικού σχήματος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το μεγάλο ερωτηματικό βεβαίως έχει να κάνει με τον Αχμέντ Χασάν και με το κατά πόσο θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Την Παρασκευή (15/3) θα είναι το τεστ για τον Αιγύπτιο για να φανεί αν θα μπορέσει ο Μαρτίνς να τον υπολογίζει. Ο «Φαραώ» από την πλευρά του λέει ότι θα τα καταφέρει στο τέλος.

Αν δεν τα καταφέρει, τότε ο Μαρτίνς θα στραφεί στη λύση του Γκερέρο. Από εκεί και πέρα, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα καλυφθούν οι υπόλοιπες θέσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει τίποτα σε σχέση με τους παίκτες που είχε επιλέξει κόντρα στον Άρη. Είναι πολύ πιθανό δηλαδή να ξαναδούμε κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μιράντα - Μεριά και όχι τον Σισέ.

Επίσης, ο Ζιλ Ντίας δύσκολα θα «φάει» τη θέση του Μασούρα, ενώ και ο Καμαρά είναι τη δεδομένη στιγμή αουτσάιντερ σε σχέση με τον Μπουχαλάκη.

Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις από πλευράς Μαρτίνς αναφορικά με τις σκέψεις του για το ντέρμπι. Εκκρεμούν όμως ακόμη δύο προπονήσεις και εκεί ίσως ξεκαθαρίσουν όλα όσα έχει στο μυαλό του ως προς τις επιλογές των προσώπων για το αρχικό σχήμα.