Oλυμπιακός: Ο Σα «καίει» τα σενάρια για Κάριους

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος εδώ και καιρό ότι προτεραιότητά του για τον «άσο» είναι ο Πορτογάλος γκολκίπερ και για αυτό το λόγο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Πόρτο. Η Λίβερπουλ προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Κάριους.

Oλυμπιακός: Ο Σα «καίει» τα σενάρια για Κάριους

Από το πρωί της Πέμπτης (15/3) έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό σενάρια στην Τουρκία για τον Λόρις Κάριους. Συγκεκριμένα, η «Fanatik» έγραψε ο 25χρονος Γερμανός γκολκίπερ που ανήκει στην Λίβερπουλ και παίζει δανεικός στην Μπεσίκτας, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, μπλέκουν στο παιχνίδι τον Πολ Κουτσολιάκο που είναι ο μάνατζερ του Κάριους, αλλά και μάνατζερ του Φορτούνη. Θεωρούν οι γείτονες με λίγα λόγια ότι υπάρχει ένας σοβαρός δίαυλος επικοινωνίας για να γίνει το «ντιλ».

Η πραγματικότητα βεβαίως είναι ότι ο Ολυμπιακός αν θέλει να πάρει τον Κάριους, δεν θα το κάνει μέσω του Κουτσολιάκου, αλλά με άμεση επαφή με την Λίβερπουλ με την οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Τι συμβαίνει λοιπόν στην περίπτωση του Γερμανού; Ότι όντως η Λίβερπουλ θέλει να ξεφορτωθεί τον Κάριους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης θα καταλήξει στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο λόγος είναι προφανής: Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πόρτο για να πάρει με κανονική μεταγραφή τον Ζοσέ Σα. Αυτή τη στιγμή ο τερματοφύλακας που βρίσκεται ψηλότερα στη λίστα από κάθε άλλον, δεν είναι άλλος από τον Σα!

Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα σε Πόρτο και Ολυμπιακό θα ολοκληρωθούν στη διακοπή του Μαρτίου, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι ξεκάθαρα, η οψιόν αγοράς του παίκτη είναι στα 2,5εκ. ευρώ, όμως, πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθούν οι εμπλεκόμενες πλευρές να πετύχουν το καλύτερο δυνατό «ντιλ» για τους ίδιους.

Εν κατακλείδι, ο Σα είναι ο τερματοφύλακας στον οποίο έχει κάνει «focus» ο Ολυμπιακός για να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία τη νέα σεζόν.