Ουζουνίδης: «Βαρέθηκα να παίζω με δέκα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ενω δε δίστασε να αφήσει αιχμές για το τρόπο που αντιμετωπίζει η διαιτησία την ομάδα του.

Ουζουνίδης: «Βαρέθηκα να παίζω με δέκα»
Eurokinissi

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Εμείς μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, θέλαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε και σε μια φάση δεχτήκαμε το γκολ. Ξέραμε πως ο Αραούχο έχει αυτή την κίνηση. Μετά την αποβολή δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Προσπαθούμε με αξιοπρέπεια να τελειώσουμε τη σεζόν».

Σχετικά με τη διαιτησία είπε: «Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια είναι ανυπόληπτος από κάποιους κυρίους. Αλλά αφού δεν σέβονται εμάς, ας σεβαστούν τουλάχιστον τη διαδικασία. Εγώ έχω βαρεθεί να παίζω με εννιά και με δέκα παίκτες όσο είμαι στον Παναθηναϊκό. Εμείς θα διεκδικήσουμε τα παιχνίδια που απομένουν, παίζουμε μόνο για εμάς, για κανέναν άλλον ό,τι μπορούμε καλύτερο θα κάνουμε».