Κρίσιμο τεστ για Χασάν την Παρασκευή

Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού προσπάθησε την Πέμπτη να βγάλει όλο το πρόγραμμα, αλλά προτιμήθηκε να πάει ξανά πιο συντηρητικά.

Κρίσιμο τεστ για Χασάν την Παρασκευή

Αύριο θα δει ο Μαρτίνς αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού αποτελούσε κατά κάποιο τρόπο μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έβλεπε ο Πέδρο Μαρτίνς την κατάσταση του Αχμέντ Χασάν ενόψει Παναθηναϊκού.

Παρόλο που ο Αιγύπτιος είχε αρχίσει να ανεβάζει στροφές την Τετάρτη, τελικά δεν κατάφερε σήμερα να προπονηθεί με την ομάδα και ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Οι ενοχλήσεις στη μέση δεν έχουν ξεπεραστεί στο 100% και πλέον ο Μαρτίνς ευελπιστεί να τον δει αύριο να προπονείται με το υπόλοιπο γκρουπ, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για το αν θα τον υπολογίζει για το ντέρμπι ή όχι.

Αν ο Χασάν δεν τα καταφέρει, τότε ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιστρατεύσει τον Γκερέρο για το αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί η θέση δίπλα στον Γκιγιέρμε. Ο Μπουχαλάκης αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι το φαβορί έναντι του Καμαρά, ο οποίος προερχόταν και από μυικό τραυματισμό.