Δεν έχει τύχη με Φορτούνη η Φενέρμπαχτσε

Οι Τούρκοι εξακολουθούν να παρακολουθούν τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά όταν φτάσει η στιγμή ο Κώστας να φύγει από το λιμάνι, δεν θα το κάνει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν έχει τύχη με Φορτούνη η Φενέρμπαχτσε

Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Φορτούνη είναι πραγματικό. Δεν είναι από τις κλασικές τούρκικες ιστορίες που περισσότερο έχουν μία γερή δόση παραμυθιού παρά δόση αλήθειας.

Θυμόμαστε άλλωστε και τα όσα ακούγονταν μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι για την Μπεσίκτας. Συγκεκριμένα, για δύο σερί καλοκαίρια οι «μαυραετοί» της Πόλης υποτίθεται έδιναν «γη και ύδωρ» για να έκαναν δικό τους τον Φορτούνη, αλλά στην πραγματικότητα η μοναδική σοβαρή πρόταση που έφτασε από την Κωνσταντινούπολη ήταν της Φενέρ και όχι της Μπεσίκτας.

Στα τελειώματα του περασμένου Αυγούστου μάλιστα, η πρόταση της Φενέρ άγγιζε τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Μια πρόταση που ο Ολυμπιακός την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Πώς έχουν τα δεδομένα για τον Φορτούνη; Όντως η τουρκική ομάδα δεν τον αφήνει σε ησυχία και πράγματι έρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα και τον παρακολουθεί, όπως συνέβη στο πρόσφατο ματς με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, όμως, από τη μία ο Κώστας δεν βλέπει τον εαυτό του μακριά από τον Ολυμπιακό και από την άλλη, όταν θα έρθει η στιγμή να φύγει από το λιμάνι, θα το κάνει μόνο για ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι για το τουρκικό.