Τσέκαρε Φορτούνη ο βοηθός προπονητή της Φενέρ - Ποιον άλλο είδε στο Ολυμπιακός - Άρης

Ο Ρετζέπ Καρατεπέ βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Τσέκαρε Φορτούνη ο βοηθός προπονητή της Φενέρ - Ποιον άλλο είδε στο Ολυμπιακός - Άρης

Δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδες από την Τουρκία ασχολούνται με παίκτες του Ολυμπιακού και κυρίως με τον Κώστα Φορτούνη. Άλλωστε όσα έχει κάνει φέτος ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τον έχουν βάλει στο μικροσκόπιο και άλλων ομάδων, οι οποίες τον παρακολουθούν.

Τα νέα δημοσιεύματα από την Τουρκιά αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Φορτούνη. Συγκεκριμένα η Τουρκική εφημερίδα Sabah αναφέρει ότι άνθρωπος της ομάδας παρακολούθησε την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άρης.

Το δημοσίευμα που αναπαράγεται στις περισσότερες Τουρκικές ιστοσελίδες αναφέρει ότι ο Ρετζέπ Καρατεπέ ήταν ο άνθρωπος που την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και παρακολούθησε την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άρης και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-1.

Πρόκειται για τον βοηθό του προπονητή της Φενέρ, Ερσούν Γιανάλ. Ο Καρατεπέ είδε τον Φορτούνη να αγωνίζεται ενώ σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα τσέκαρε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πρόκειται για έναν παίκτη που φέρεται να απασχολεί και τον Ολυμπιακό μεταγραφικά. Ο λόγος για τον εξτρέμ του Άρη, Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.