Ολυμπιακός: Δεν θέλει να το χάσει ο Χασάν

Ο Αιγύπτιος ανέβασε στροφές την Τετάρτη, θα δοκιμάσει σήμερα Πέμπτη να μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και πιστεύει ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Δεν θέλει να το χάσει ο Χασάν

Στην προπόνηση της Πέμπτης θα φανεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει ο Αχμέντ Χασάν ή όχι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αιγύπτιος φορ ναι μεν «γκάζωσε» την Τετάρτη, ωστόσο, δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Ναι μεν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε στη μέση ήταν «καθαρές», αλλά ο Μαρτίνς για να τον έχει στις επιλογές του για το ματς του ΟΑΚΑ, θα πρέπει να δει και… πράξεις στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Η κρίσιμη μέρα λοιπόν είναι η σημερινή (14/3). Ο Χασάν δεν θέλει με τίποτα να το χάσει το παιχνίδι και πιστεύει ότι στο τέλος θα τα καταφέρει και θα βρεθεί στην ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει φανέλα βασικού εφόσον προπονηθεί κανονικά τις επόμενες μέρες και για αυτό το λόγο κάθεται προς το παρόν σε «αναμμένα κάρβουνα», περιμένοντας τα ευχάριστα νέα από την προπόνηση της Πέμπτης…

Αν δεν τα καταφέρει ο Χασάν, τότε θα επιστρατευτεί ο Γκερέρο και όχι ο Σολδάνο για να βρεθεί στη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.