Η αυτοκριτική και το φροντιστήριο στον Ρέντη ενόψει ΠΑΟ

Οι πρώτες συζητήσεις στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής με τους «πράσινους», τι δεν θέλουν να συμβεί ξανά.

Η αυτοκριτική και το φροντιστήριο στον Ρέντη ενόψει ΠΑΟ

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να μην κρίνει κάτι όσον αφορά στη βαθμολογία, αλλά παραμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ματς στο οποίο οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για το γόητρο και επίσης είναι μία ευκαιρία να βάλουν τέλος στην κατάρα του ΟΑΚΑ.

Επιπλέον στο λιμάνι γνωρίζουν πως ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο και γενικότερα για τον οργανισμό Ολυμπιακός. Το έχουν καταλάβει όλοι, αλλά εκείνο που απομένει είναι να το αποδείξουν την ερχόμενη Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Στον Ρέντη οι συζητήσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών δίνουν και παίρνουν και άπαντες δείχνουν να έχουν αντιληφθεί τη σημασία της αναμέτρησης. «Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο μας και να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει», είναι κουβέντες που ακούγονται από την Τρίτη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι παλιότεροι έχουν φροντίσει να ενημερώσουν και τους καινούριους για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Πειραιά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μία πρώτη γεύση την πήραν από το ματς του πρώτου γύρου όταν το «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν στις… φλόγες. Το φροντιστήριο, ωστόσο, είναι απαραίτητο για τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό συμβαίνει ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων».

Πέρα απ’ αυτά, όμως έχει ενδιαφέρον και το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξέρουν τι δεν πρέπει να κάνουν για να φτάσουν στη νίκη. Γίνεται και μία αυτοκριτική αυτές τις ημέρες με αφορμή τα προηγούμενα παιχνίδια και πολύ περισσότερο αυτό της Τούμπας. «Στο ΟΑΚΑ θέλει πάθος και τσαμπουκά για να πάρουμε το διπλό. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη της Τούμπας», παραδέχονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι την Κυριακή δεν θα ανέβουν για… βόλτα στο Μαρούσι.